TRANSPORT GRATUIT la plata cu Cardul Bancar

      TRUCURI de design interior care îți reflectă personalitatea

      TRUCURI de design interior care îți reflectă personalitatea

      Vrei ca aspectul locuinţei să reflecte personalitatea ta şi să fie mai interesant? Atunci trebuie să pui în practică trucuri de design interior oferite de specialişti. Nu doar că încăperile vor arăta cu totul altfel, ci sunt schimbări ce nu necesită costuri mari.   

      Trucuri de design interior: pune accentul pe unul dintre pereţi

      Nu trebuie să zugrăveşti fiecare perete din cameră pentru a face ca încăperea să fie colorată sau mai interesantă. Este de ajuns să faci ca unul dintre pereţi să arate diferit, potrivit www.brightside.com. Pentru asta poţi alege să pui tapet, panouri de lemn sau să o vopseşti alegând o culoare aparte.

      Trucuri de design interior? Unul dintre acestea este să alegi piese de mobilă transparente. Ideea este cu atât mai aplicabilă pentru apartamentele mici, iar asta deoarece dă impresia de spaţiu suplimentar, dar şi faptul că spaţiul este unul aerisit.

      Trucuri de design interior: transformă piesele simple de mobilier în piese de designer

      Poţi face asta doar cu câteva cutii de vopsea şi nişte bucăţi de lemn. Nu doar că încăperea o să fie mai interesantă, ci mobilă va părea ca şi cum este realizată de un specialist în design. În plus, procesul de transformare este unul plăcut.

      Oglinzi încadrate ca o fereastră

      Folosirea oglinzilor în acest fel nu doar că va da impresia de mai mult spaţiu, ci va face ca încăperea să fie una mai luminoasă. Pentru a obţine aceste iluzii este bine să poziţionezi oglinzile în partea opusă ferestrei astfel încât să foloseşti din plin lumina naturală.

      Trucuri de design interior: scaune de forme diferite

      O altfel de iluminare

      Simplele instalaţii luminoase sunt de ajutor când vrei ca locuinţa ta să capete un plus de personalitate. Ele sunt mai mult decât o sursă de lumină. Prinde-le pe unul dintre pereţii din cameră şi agaţă-le în forma dorită. Pentru a face să arate mai interesant poţi să prinzi din loc în loc cu cârlige mici poze cu cei din familie.

      1 comentariu

      • Robert -

        Minunat articol! Felicitari echipa home minimal design ! Robert

      Lasa un comentariu

      Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate *

      Va rugam sa retineti, comentariile trebuie aprobate inainte de a fi publicate