TRANSPORT GRATUIT la plata cu Cardul Bancar

      Cum alegem corpurile de iluminat?

      Cum alegem corpurile de iluminat?

      Creeaza ambientul dorit cu corpurile de iluminat de la Home Minimal Design

      De la aplice rustice si candelabre cu margele, moderne si in stil scandinav, la becuri, cabluri si abajururi gata de customizat, modelele noastre de corpuri de iluminat va vor inviora atmosfera din living, bucatarie, dormitor, hol si baie.

      Cum aleg corpurile de iluminat in functie de camera? 

      Corpurile de iluminat pot face minuni in fiecare incapere, daca sunt alese corespunzator. In primul rand, este necesar sa tii cont de stilul de amenajare al camerei pentru a crea un decor unitar. Spre exemplu, intr-un living elegant poti adauga o lustra neagra cu accente aurii, de mari dimensiuni, in dormitor ai nevoie de un corp de iluminat confectionat din materiale naturale si in bucatarie ai la dispozitie lampile cu abajur care sa coboare pana deasupra mesei. Pe langa aceste corpuri de iluminat principal, poti adauga si alte elemente, cum ar fi un lampadar, veioza, banda led pentru un decor scandinav linistitor.

      Intrarea/Holul

      Iluminarea este foarte important pentru intrare, deoarece poate face casa sa arate mult mai luminoasa. Daca ai o intrare mare, luati în considerare utilizarea mai multor pendule.

      Living

      Un candelabru mare poate fi punctul focal al sufrageriei tale.

      Asigura-te ca acel candelabru se potriveste cu stilul pe care l-ai ales pentru camera. Lampile de podea sau de masa (lampadare/veioze) permit schimbarea ambientului in cateva secunde. Aplice sunt minunate pentru a evidentia tablouri sau decoratiuni de perete. Living-ul este un spatiu flexibil si folosit pentru relaxare si divertisment, asadar, trebuie luat in considerare utilizarea corpurilor de iluminat permanente, cum ar fi cadelabre, lustre, aplice, dar si lampile de podea sau veiozele de masa.

       

      Zona de dinning

      Zona de dining este cea mai usoara camera de iluminat pentru ca masa este intotdeauna punctul central al camerei. Foloseste o lustra de tip pendul sau candelabru modern suspendat deasupra mesei.

      Bucataria

      In zona de bucatarie ia in considerare lustra de tip pendul sau spoturi care pot fi pozitionate in puncte cheie. Se foloseste de obicei lumina rece pentru o vizibilitate mai buna.

      Dormitor

      Daca doresti ceva diferit, incearca lustrele pendule deasupra noptierelor, in loc de veioze.In cazul dormitorului o alegere potrivita ar fi lumina calda, deorece este mai odihnitoare si mai relaxanta. Se poate lua in considerare si utilizarea lustrelor de accent de perete pentru a evidentia o fotografie sau un tablou. 

      Baie

      E important de stiut ca aplicele de deasupra unei oglinzi sau pe langa aceasta asigura lumina adecvata pentru anumite sarcini, dar trebuie sa fie asezate la inaltimea potrivita. Iluminarea de accent bine plasata face ca baia sa fie mai primitoare, asadar ia in calcul un candelabru sau o lustra pendul si nu uita de comutatorul dimmer.

       

      Spor la decorat!

       

      Lasa un comentariu

      Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate *

      Va rugam sa retineti, comentariile trebuie aprobate inainte de a fi publicate