TRANSPORT GRATUIT la plata cu Cardul Bancar

   Nu vindem doar branduri!
   Oferim rezultate creativitatii, dragostei și măiestriei.

   Stilul minimalist nu presupune crearea unei cutii albe reci, dure și goale, a unei case. Este vorba despre utilizarea unor forme simple și naturale, și îndepărtarea straturilor fără a pierde atracția estetică a spațiului.

   Aici, la HOME MINIMAL DESIGN, suntem pasionați de îmbunătățirea spațiilor interioare și exterioare pentru casa ta. Suntem un magazin online cu sediul în Romania și toate produsele noastre sunt livrate național si international de la depozitul partenerilor nostrii din Europa.

   De la mici accente decorative la mobilier de casa,grădină modern și inovator, cu siguranță veți găsi o gama larga de produse care să vă accentueze spațiul de locuit. Căutați colecțiile noastre extinse de produse pe categorii.

   Despre Minimalism. Este un proces în sine. Pe scurt înseamnă să trăiești simplu, folosind lucruri care-ți sunt necesare aducand o stare de fericire. Eliminând în paralel pe cele care iti crează emoții negative.

   Stilul de viață minimalist este bazat pe conceptul de renunțare la tot ce nu ne este necesar și util in viata de zi cu zi.

   Stilul minimalist se defineşte printr-un decor luminos si aerisit realizat din forme simple, geometrice, curate şi linii drepte, care nu tolerează mobilierul masiv, excesul de culori bazandu-se pe conceptul de renunțare la tot ce nu ne este necesar și util. Minimalismul s-a impus în designul interior la începutul secolului al XX-lea şi reprezintă curentul care a reuşit să elibereze interioarele caselor de obiectele inutile şi de excesul de ornamente sau zorzoane, care dau senzaţia de aglomerare.

   Designerii susţin, însă, că acest stil reprezintă mult mai mult: este o stare de spirit, o viziune asupra vieţii şi a spaţiului în care locuim.

   Culorile neutre în tonuri de gri, bej, verde, alb şi negru, combinaţii monocrome, nuanţele reci şi contrastul închis-deschis, toate urmăresc crearea unei senzaţii de intimitate, relaxare, de amplificare şi aerisire a spaţiului. Rezumaţi-vă la informaţiile de bază, printr-o afișare îngrijită și eficientă, şi evitaţi amalgamul vizual.

   Minimalismul nu este despre lipsa totală a elementelor ilustrative, ci mai degrabă de alegerea atentă a locului şi momentului de utilizare a acestora.

   Pentru a vizualiza întrebările noastre frecvente, vizitați pagina noastră de FAQ - Intrebari Frecvente

   Ai nevoie de ajutor? Contactați-ne aici sau Inscrie-te la newsletter-ul nostru pentru cele mai noi produse și promoții.

   Aboneaza-te pentru a te bucura de
   transport și retur GRATUIT la prima comandă.