TRANSPORT GRATUIT la plata cu Cardul Bancar

      Obiecte decorative in stil minimalist?

      Obiecte decorative in stil minimalist?

      Cel mai simplu mod de a ne personaliza locuințele este prin a le decora cu ajutorul obiectelor. Totuși, nu trebuie să fii un cunoscător al artelor vizuale pentru a alege ceva potrivit pentru tine. În acest articol vreau să-ți dau câteva sfaturi despre cum poți alege obiecte potrivite pentru casa ta. 

      Obiectele crează o atmosferă primitoare și fac ca decorul interior să fie atrăgător. Gândește-te totuși că o casă cu pereții goi îți crează senzația că îi lipsește ceva.

       

       

          Nu începe prin a cumpăra obiecte de pe primul magazin online pe care îl găsești pe google. În schimb, uită-te la încăperile tale, și determină următoarele aspecte:

      1. Cât de mare să fie obiectul? Pentru a nu crea senzația de aglomerare. De exemplu, dacă vrei să pui un tablou mare deasupra canapelei tale, iar lungimea canapelei este de 180 cm, atunci lungimea tabloului nu trebuie să depășească 120 cm.

      2. Ce orientare ar trebui să aibă obiectul? 

      3. Stabilește înălțimea la care să se afle obiectul. Recomandarea noastră este ca acesta să fie pus astfel încât să vină la nivelul ochilor. Atunci când vom admira opera de artă, nu trebuie să ridicăm sau să coborăm privirea.

      4. Nu este recomandat să ai mai mult de trei obiecte de mari dimensiuni într-o cameră pentru a nu crea senzația de aglomerare.

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

      1 comentariu

      • George -

        Foarte interesant articolul!

      Lasa un comentariu

      Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate *

      Va rugam sa retineti, comentariile trebuie aprobate inainte de a fi publicate