TRANSPORT GRATUIT la plata cu Cardul Bancar

      Cum sa amenajezi un living in functie de dimensiune?

      Cum sa amenajezi un living in functie de dimensiune?

      Amenajare living: idei si sfaturi oferite de HMD despre amenajarea livingului

      Dimensiunea camerei se numara printre principalele criterii de care ar trebui sa tii cont in amenajarea acestei incaperi. Iar in functie de dimensiune, livingurile pot fi clasate in doua mari categorii: livinguri cu suprafete mari si livinguri mici.

       

      Amenajarea livingurilor mici

      Amenajarea unei sufragerii ce are dimensiuni reduse reprezinta o adevarata provocare, pentru ca atat mobilierul ales, cat si celelalte elemente trebuie sa indeplineasca anumite conditii precum functionalitate si confort, fara a limita spatiul de lucru. Mobila alesa trebuie sa fie cat mai compacta si, este de preferat sa indeplineasca functii multiple de sustinere si depozitare pentru a putea profita la maximum de spatiul existent. Iata cateva idei din care te poti inspira!

       

       

      Amenajarea lingurilor de de mari dimensiuni?

       

      Tot ce trebuie sa tii cont in amenajarea unui living de dimensiuni vaste este armonizarea elementelor alese, atat a celor de mobilier, a celor functionale, cat si a celor de decor.

      Un sfat important necesar este sa ai in vedere evitarea supraaglomerarii spatiului deoarece camera de zi va parea mult mai mica decat este de fapt, de accea este indicat sa nu incarcam cu foarte multe obiecte camera.

      

       

       

      Amenajarea livingurilor inguste

       

       In ceea ce priveste tipul de locuinta, amenajarea livingului se poate realiza in diverse maniere, intrucat este necesar sa se tina cont de structura arhitecturala propusa in planul de constructie intial, iar acesta este diferit in functie de tipul de constructie: casa sau apartament.

      Camerele de zi ce prezinta aceasta particularitate sunt cele mai dificil de amenajat, astfel incat sa obtii un spatiu functional si confortabil in acelasi timp. Descopera cateva idei pentru a iti gasi inspiratia!

       

       

      Amenajarea unui living clasic

       

      Atunci cand vine vorba despre mobilarea si decorarea unui living in stil clasic, orice persona ar trebui sa tina cont de 2 principii definitorii: eleganta si funtionalitate. Cele mai frecvente idei de amenajare in acest stil sunt cele care imbina confortul cu un design unic.

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

      Lasa un comentariu

      Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate *

      Va rugam sa retineti, comentariile trebuie aprobate inainte de a fi publicate