TRANSPORT GRATUIT la plata cu Cardul Bancar

   Descopera caracteristicile stilurilor: minimaliste, vintage, industriale

   Descopera caracteristicile stilurilor: minimaliste, vintage, industriale

   Alegerea unui stil de design interior ideal pentru locuinta ta este foarte importanta. Aceasta va determina felul in care te simti in fiecare zi, respectand o tematica pe gustul tau. De asemenea, tipul de amenajare va reflecta in totalitate personalitatea ta, ceea ce inseamna ca iti va oferi un trai confortabil si o atmosfera pe care ti-ai dorit-o intotdeauna! Pentru a lua cea mai buna decizie, citeste in continuare si afla tot ce trebuie sa stii despre cele mai cunoscute stiluri de design interior!

   Stilul minimalist

   O ramificatie a stilului modern sau contemporan, „Less is more” este expresia care defineste cel mai bine acest decor. Intr-o locuinta amenajata astfel nu trebuie sa se regaseasca obiecte inutile, care nu fac altceva decat sa aglomereze vizual incaperile. Ordinea si simplitatea sunt doua aspecte dupa care trebuie sa te ghidezi in stilul minimalist, pentru ca rezultatul final sa fie unul autentic.

   Caracteristici

   Cele mai evidente caracteristici sunt liniile drepte, formele geometrice bine definite, contrastul intre nuante,  mobilierul jos si numarul redus de obiecte decorative. Stilul minimalist este foarte potrivit pentru orice dimensiune a incaperilor, dar mai ales pentru spatiile mici (apartamente, garsoniere) pentru ca ofera o iluzie optica de aerisire si de marire a locului. Este considerat un stil masculin, rece, dar stilat si elegant. Simetria intre piese nu este obligatorie, ba chiar este de evitat, pentru un aspect mai interesant.

   Lasa un comentariu

   Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate *

   Va rugam sa retineti, comentariile trebuie aprobate inainte de a fi publicate