TRANSPORT GRATUIT la plata cu Cardul Bancar

      "INAPOI LA SCOALA!" – IDEI DE ORGANIZARE PENTRU CASA TA

      "INAPOI LA SCOALA!" – IDEI DE ORGANIZARE PENTRU CASA TA

      A inceput scoala si o data cu ea, stresul si agitatia aferente. Daca doresti sa faci lucrurile diferit anul acesta, pentru a elimina o parte din pierderea de timp, gasesti mai jos cateva idei, care te vor ajuta sa tii casa organizata si sa functionezi fara probleme.

      1. Creaza un spatiu functional la intrare, pentru a stoca si ascunde – desemneaza o zona cu banca sau scaun, pentru a elimina pantofii murdari si alte articole de exterior: cizme de ploaie, jachete sau umbrele. Cosurile cu etichete sau colorate, destinate elementelor mai mici ale membrilor familiei, sunt o alegere minunata pentru spatiul de sub bancuta. Aceasta noua organizare, va ajuta intreaga familie sa iasa mai usor din casa, in fiecare dimineata.

      2. Transforma un dulap din bucatarie, intr-o “statie de alimentare” pentru copii – poti pregati pachetelele pentru scoala cu o seara inainte, le poti eticheta si depozita intr-un sertar la indemana copiilor, in dulap sau frigider. Astfel, dimineata, fiecare isi poate lua pachetelul cu numele propriu, eliberandu-te de inca o sarcina. Incearca sa tii la acelasi nivel accesibil pentru ei si cutiile de cereale, bolurile, pentru micul dejun. Responsabilizarea celor mici aduce si un plus de timp pentru tine.

      3. Realizeaza o zona de lucru in bucatarie – un colt nefolosit al bucatariei este spatiul ideal pentru transformarea intr-un birou, la care se pot face temele. Pentru ca iti petreci mult timp in bucatarie, vei putea sa il efincientizezi prin supravegherea temelor, in timp ce gatesti.

      4. Organizeaza cu atentie hainele ce trebuie spalate – prosoape, uniforme sau echipamente sportive, se aduna in numar foarte mare, pe parcursul intregii saptamani. Daca vei organiza intreaga familie, in ducerea lucrurilor murdare, in cosuri de diferite culori: pentru haine albe, negre sau colorate, vei economisi timpul pe care il pierdeai cautand pe sub pat sau in sertare.

      Lasa un comentariu

      Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate *

      Va rugam sa retineti, comentariile trebuie aprobate inainte de a fi publicate