TRANSPORT GRATUIT la plata cu Cardul Bancar

      5 idei oferite de designerii Romani: amenajarea living-ului tau.

      5 idei oferite de designerii Romani: amenajarea living-ului tau.

      Unii proprietari isi doresc ca locuinta lor sa arate intr-un mare fel, astfel incat oricine le trece pragul sa fie cu adevarat impresionat de decoruri, de confort, dar si de atmosfera deosebita in care patrund. Din pacate, nu toata lumea se pricepe la amenajari interioare, asa ca unele rezultate pot fi departe de ceea ce si-au propus defapt.

      Specialistii in domeniu recomanda cercetare in prealabil, precum si alegerea unui stil anume pentru amenajarea incaperilor.

      Living-ul ramane una dintre camerele cele mai populate dintr-o casa, fiind spatiul in care fiecare membru al familiei se simte cel mai bine, locul in care socializeaza cu ceilalti sau cu musafirii sositi, in care se serveste masa in zilele de sarbatoare. Din aceste motive, living-ul trebuie sa arate bine si sa impresioneze prin confort, eleganta, stil, dar si prin modalitatea in care reuseste sa evidentieze personalitatea proprietarului.

      Iata cateva idei interesante, oferite de specialistii in domeniu, care sa te ajute in proiectul tau:

      • Multi romani au inceput sa aprecieze tot mai mult interioarele deosebite, in care la mare cinste troneaza piesele de mobilier din lemn masiv. Desi o perioada s-a renuntat la acest stil si s-a adoptat cel minimalist, datorita locuintelor mult mai spatioase, care au aparut in ultima vreme, multi proprietari au inceput sa foloseasca iarasi in amenajarile interioare aceste piese masive. Daca vrei sa descoperi astfel de produse, gasesti aici mobila din lemn masiv si te poti bucura de un living frumos si luxos;
      • O alta idee este sa optezi pentru mobilier la comanda, acolo unde poti alege tu ceea ce iti trebuie pentru interiorul living-ului. Seturile existente in comert sunt complete si esti nevoit sa cumperi tot, chiar daca unele piese nu iti sunt de folos. Daca ai un mester iscusit, atunci pune in practica visul tau de amenajare a camerei preferate.

      Pune pe hartie exact cum iti imaginezi mobila sau arata-i cateva modele pe internet, pentru a fi sigur ca va realiza piese intocmai cerintelor tale;

      • Ce parere ai despre mobilierul in stil rustic pentru amenajarea livingului, pastrand o atmosfera romantica? Nu este deloc o idee rea si poate fi usor de pus in practica, mai ales daca ai cateva obiecte facute handmade, unele cu valoare sentimentala, lasate de la bunici sau parinti. Pentru a impresiona musafirii cu acest stil, nu uita sa pui imprimeuri traditionale, zone cu suprafata vitrata, elemente metalice inchise la culoare si blaturi de lemn.

      Culorile ce trebuie sa predomine in livingul tau sunt galben, maro si bej;

      • Unii oameni sunt foarte ocupati cu cariera sau cu diferite probleme legate de serviciu, asa ca au nevoie de un interior simplu, care sa le satisfaca necesitatile cotidiene. Daca te afli in aceasta categorie, atunci cumpara un set de mobilier destinat livingului, usor de gasit in marile magazine de profil, care sa fie usor de intretinut, sa aiba forme futuristice. Alege si un tablou de mari dimensiuni, o vaza cu motive orientale si cateva pernute comode pentru canapea;

      • Un living dedicat relaxarii dupa orele obositoare petrecute la serviciu poate fi cea mai buna idee a unui proprietar care munceste si stie cum trebuie sa se odihneasca eficient pentru a-si reincarca bateriile. O canapea moale, un fotoliu in care se scufunda, perne si paturi colorate, chiar cateva ghivece cu plante sunt doar cateva dintre elementele care-i vor decora livingul.

      In concluzie, amenajarea acestei camere poate sa fie un proiect simplu, cu rezultate deosebite, mai ales daca tii cont si respecti ceea ce iti doresti. Relaxarea vizuala este la fel de importanta, asa ca, ai grija ce culori alegi dar si ce materiale sau piese de mobilier. Acestea pot dicta intreg ambientul!

      Surse foto: shutterstock.com

      Lasa un comentariu

      Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate *

      Va rugam sa retineti, comentariile trebuie aprobate inainte de a fi publicate