TRANSPORT GRATUIT la plata cu Cardul Bancar

      10 MITURI DIN DECORARE PE CARE NU TREBUIE SA LE CREZI!

      10 MITURI DIN DECORARE PE CARE NU TREBUIE SA LE CREZI!

      MIT: TOATE OBIECTELE DE ARTA TREBUIE SA FIE LA NIVELUL OCHILOR

      REALITATE: Arta se poate regasi oriunde in casa - cel putin in ochii tai. De exemplu un obiect ascuns in coltul de sus al camerei poate oferi un moment surpriza de frumusete, in timp ce perdelele de matase si desenele pot soca.

      MIT: TAVANUL TREBUIE SA FIE ALB

      Realitate: O culoare inchisa poate atrage privirea in sus si in plus iti poate oferi un spatiu suplimentar pentru a impresiona.

      MIT: TOATA ARHITECTURA "URATA" TREBUIE ASCUNSA

      RELAITATE: Chiar si tevile ce sunt puse la vedere pot fi folosite chiar asa cum sunt, pot oferi un ritm si o miscare care sa pluteasca in camera. Este un lucru la care trebuie sa te gandesti inainte de a supraincarca incaperea

      MIT: PERNELE TREBUIE SA FIE IN NUMAR IMPAR

      REALITATE: Este mai mult despre ceea ce simti tu ca se potriveste in camera. Poti alterna doua perechi de perne din aceeasi gama de culori pentru un look perfect senin si simetric.

      MIT: TENDINTELE AR TREBUI SA FIE INCORPORATE NUMAI IN FORME DE OBIECTE MICI, INLOCUIBILE

      REALITATE: Daca este un trend, sa zicem ca iti place metalic, ar trebui sa il folositi cat mai discret. Daca un designer realizeaza niste dulapuri argintii pentru bucatarie, facandu-le intr-un trend pe care tu il iubesti, se poate termina prin a transforma bucataria in locul in care iti vei petrece cel mai putin timpul.

      MIT: SETURILE SUNT FACUTE DOAR CA DECORATIE

      REALITATE: Un set poate fi la fel de simplu, iubit si chiar folositor asa cum sunt si revistele de pe masa

      MIT: TOATE CELE 4 PICIOARE ALE SCAUNULUI TREBUIE SA FIE (SAU NU) PE COVOR

      REALITATE: Este mult mai important ca spatiul sa se poata transforma si adapta in functie de cum se aseaza oaspetii tai. Poti face un aranjament relaxant si flexibil pentru orice, de la un simplu cocktail la o petrecere.

      MIT: O DATA ESTE DE AJUNS, CAND VINE VORBA DE UN TIPAR AGLOMERAT

      REALITATE: Daca intr-adevar iubesti un tipar, de ce sa il limitezi numai la o singura suprafata? Poti acoperi cu acelasi material de bumbac peretii, canapeaua, scafele si perdelele si in continuare sa arate fresh si modern, asta numai datorita printurilor alese cu atentie, ce balanseaza intreaga incapere

      MIT: CEA MAI SCUMPA PIESA DIN CAMERA AR TREBUI SA OCUPE UN LOC SPECIAL

      REALITATE: Este vorba de piesa cu cea mai multa personalitate, nu cu cel mai mare pret, asta merita lumina reflectoarelor.

      Lasa un comentariu

      Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate *

      Va rugam sa retineti, comentariile trebuie aprobate inainte de a fi publicate