TRANSPORT GRATUIT la plata cu Cardul Bancar

   10 MITURI DIN DECORARE PE CARE NU TREBUIE SA LE CREZI!

   10 MITURI DIN DECORARE PE CARE NU TREBUIE SA LE CREZI!

   MIT: TOATE OBIECTELE DE ARTA TREBUIE SA FIE LA NIVELUL OCHILOR

   REALITATE: Arta se poate regasi oriunde in casa - cel putin in ochii tai. De exemplu un obiect ascuns in coltul de sus al camerei poate oferi un moment surpriza de frumusete, in timp ce perdelele de matase si desenele pot soca.

   MIT: TAVANUL TREBUIE SA FIE ALB

   Realitate: O culoare inchisa poate atrage privirea in sus si in plus iti poate oferi un spatiu suplimentar pentru a impresiona.

   MIT: TOATA ARHITECTURA "URATA" TREBUIE ASCUNSA

   RELAITATE: Chiar si tevile ce sunt puse la vedere pot fi folosite chiar asa cum sunt, pot oferi un ritm si o miscare care sa pluteasca in camera. Este un lucru la care trebuie sa te gandesti inainte de a supraincarca incaperea

   MIT: PERNELE TREBUIE SA FIE IN NUMAR IMPAR

   REALITATE: Este mai mult despre ceea ce simti tu ca se potriveste in camera. Poti alterna doua perechi de perne din aceeasi gama de culori pentru un look perfect senin si simetric.

   MIT: TENDINTELE AR TREBUI SA FIE INCORPORATE NUMAI IN FORME DE OBIECTE MICI, INLOCUIBILE

   REALITATE: Daca este un trend, sa zicem ca iti place metalic, ar trebui sa il folositi cat mai discret. Daca un designer realizeaza niste dulapuri argintii pentru bucatarie, facandu-le intr-un trend pe care tu il iubesti, se poate termina prin a transforma bucataria in locul in care iti vei petrece cel mai putin timpul.

   MIT: SETURILE SUNT FACUTE DOAR CA DECORATIE

   REALITATE: Un set poate fi la fel de simplu, iubit si chiar folositor asa cum sunt si revistele de pe masa

   MIT: TOATE CELE 4 PICIOARE ALE SCAUNULUI TREBUIE SA FIE (SAU NU) PE COVOR

   REALITATE: Este mult mai important ca spatiul sa se poata transforma si adapta in functie de cum se aseaza oaspetii tai. Poti face un aranjament relaxant si flexibil pentru orice, de la un simplu cocktail la o petrecere.

   MIT: O DATA ESTE DE AJUNS, CAND VINE VORBA DE UN TIPAR AGLOMERAT

   REALITATE: Daca intr-adevar iubesti un tipar, de ce sa il limitezi numai la o singura suprafata? Poti acoperi cu acelasi material de bumbac peretii, canapeaua, scafele si perdelele si in continuare sa arate fresh si modern, asta numai datorita printurilor alese cu atentie, ce balanseaza intreaga incapere

   MIT: CEA MAI SCUMPA PIESA DIN CAMERA AR TREBUI SA OCUPE UN LOC SPECIAL

   REALITATE: Este vorba de piesa cu cea mai multa personalitate, nu cu cel mai mare pret, asta merita lumina reflectoarelor.

   Lasa un comentariu

   Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate *

   Va rugam sa retineti, comentariile trebuie aprobate inainte de a fi publicate